Skip to main content

Nábytok Banská Bystrica

Najčastejšie k nám prichádzajú zákazníci s požiadavkou kuchyne na mieru ale odchádzajú so zariadeným interiérom celého bytu či domu. Sme špecialisti na kuchyne, ale v našich nábytkových štúdiách nájdete ponuku do celého interiéru.

Kvalitný nábytok za prijateľné ceny

Sortiment nábytku v našej ponuke vyniká vysokou kvalitou a prijateľnými cenami. Expres kuchyne alebo kuchyne na mieru, kúpite za ceny, ktoré nezničia váš rodinný či firemný rozpočet. Zabezpečujem kompletný servis – od návrhu, výrobu po dodanie a odbornú montáž so zárukou .
Sme partnermi najsilnejších slovenských výrobcov nábytku na Slovensku, ale ponúkame výrobky a produkty aj ďalších slovenských výrobcov nábytku sedačiek a doplnkov: Fines Žilina, Avaks Trenčín, Domov Topoľčany a Karki Poprad. U nás sa za vyššiu kvalitu nepripláca, je v cene.

V obidvoch kuchynských štúdiách v Banskej Bystrici v RGB parku a v Interiérovom štúdiu PANAMA EXCLUSIVE na Bottovej ulici 1 (Strieborne námestie), nájdete okrem nábytku aj množstvo doplnkov ako podlahy, parkety, interiérové dvere, tapety… Výber nebude jednoduchý, ale veríme, že si s tým radi poradíte.

Prečo nábytok od nás?

Sme profesionálne interiérové štúdio. Kuchyňu treba odborne namontovať, nábytok poskladať, podlahy odborne položiť, nehovoriac o prvotnom návrhu či meraní bez ktorého nezískate vysnívanú kuchyňu na mieru.

Zabezpečíme pre vás všetky potrebné služby od prvotného poradenstva, 3D grafického návrhu, zamerania priestorov až po dopravu a profesionálnu montáž. Naši klienti nepoznajú stres, pretože sa o všetko postaráme. Bude nám cťou, ak sa aj vy stanete naším ďalším spokojným zákazníkom.

Kuchyne EXPRES

Kuchyne za bezkonkurenčné ceny s termínom výroby už do 10 dní

Chcem vedieť viac

Kuchyne NA MIERU

Materiálovo a technologicky takmer bez obmedzení a s dodaním do 6 týždňov.

Chcem vedieť viac

Kuchyne EXCLUSIVE

Kuchyne pre náročných s garanciou výroby od 6-8 týždňov, s dodaním a montážou v cene.

Chcem vedieť viac

Šatníky

Praktické šatníky vyrobené z kvalitných materiálov.

Chcem vedieť viac

Vstavané skrine

Kvalitné vstavané skrine s posuvnými dverami.

Chcem vedieť viac

Sedačky, postele

Budete prekvapení vynikajúcim pomerom kvalita, pohodlie, cena.

Chcem vedieť viac

Nájdete nás v nových priestoroch na Zvolenskej ceste 141, B. Bystrica (oproti STK Dekra)

PANAMA-kuchyne