Skip to main content

Prinášame vám ďalšiu inšpiráciu pre kuchynské linky v panelových bytoch. Túto sme realizovali v byte typu bauring.

Kuchynskú linku v tvare U a v nádhernej svetlej farbe sme navrhli v kombinácii s drevom, čo presvetlilo a hlavne zútulnilo túto atypickú kuchyňu. Nepríjemné stupačky, ktoré sa nachádzajú v týchto bytoch, sme bez nutnosti veľkých stavebných úprav elegantne obstavali do skrine, v ktorej sú sprístupnené aj merače na vodu. Použili sme 65 cm hlbokú pracovnú dosku aby sme eliminovali rozvody vody, ktoré nie je možné zasekať do steny.

Klient si zvolil umývadlo do diagonálneho rohu, kde získal veľký priestor medzi drezom a varnou doskou. Radiátor, ktorý sa nachádza pod oknom, je možné zrušiť na trvalo a využiť plný objem skrinky alebo ho obstavať užšími skrinkami. V tomto prípade netreba zabúdať na vetraciu mriežku, ktorú je potrebné zabudovať do pracovnej dosky.

Keďže v týchto kuchyniach nie je dostatok miesta na stolovanie, klient zvolil variant U a zväčšil si tak svoj pracovný priestor. Elegantný „energoblok“ so zabudovanou elektrickou rúrou, mikrovlnkou  a zabudovanou chladničkou so šírkou 750 mm ponúka veľký objem a určite uspokojí nejednu viacčlennú rodinu.

Páči sa vám náš návrh kuchyne do bauringu? Radi vám pripravíme 3D návrh a nezáväznú cenovú ponuku. Kontaktujte nás už dnes.

Kuchynské štúdio Banská Bystrica

Radvaň Park, Zvolenská cesta 14695/30B, 974 05 Banská Bystrica
Otváracie hodiny: pondelok-nedeľa 10.00-19.00 h
Predajňa: 0907 771 763, 048 3810 207, E-mail: odbytbb@panama-kuchyne.sk

SŤAHUJEME SA. Od 1. mája 2024 nás nájdete na Zvolenskej ceste 141 (oproti STK Dekra) v Banskej Bystrici.

PANAMA-kuchyne